老师力推2019热门七年级学生们必备的英语脑筋急转弯汇总大全

时间:2019-09-11 17:04:05

  英语脑筋急转弯是英语谜语的一种重要形式,也是人们生活中喜闻乐见的一种语言游戏,近年来越来越受到学者们的关注。以下是资料库小编为大家准备的七年级的英语脑筋急转弯,希望大家喜欢!

  1). Why do some old people never use glasses? 答案:They must prefer bottles to glasses.

  2). Why is the person wearing two coats while painting the house? 答案:

  3). Because the instructions on the paint can say "Put on two coats for best results."

  4). What two words have thousands of letters in them? 答案:Post office.

  5). What do workers do in a clock factory? 答案:They make faces all day.

  6). When do you go as fast as a racing car? 答案:When you are in it.

  7). How many sides does a house have? 答案:Two - inside and outside.

  8). What never asks any questions but always gets answers? 答案:A doorbell.

  9). Where did Columbus stand when he discovered America? 答案:On his feet.

  10). When the boy fell into the water, what's the first thing he did? 答案:He got wet first of all.

  11). Who isn't your sister and isn't your brother, but is still a child of your mother and father? 答案:I myself.

  12). What has teeth but cannot eat? 答案:A comb.

  13). What kind of man can raise things without lifting them? 答案:A farmer.

  14). Why does time fly? 答案:To get away from all the people who are trying to kill it.

  15). Name five days of the week without saying: Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday. 答案:The day before yesterday, yesterday, today, tomorrow, and the day after tomorrow.

  16). What animal eats and drinks with its tail? 答案:All do. No animal takes off its tail when eating and drinking.

  17). What has a soft bed but never sleeps, a big mouth but never speaks? 答案:A river.

  18). What kind of dog never bite? 答案:A hot dog.

  19). Why does the Statue of Liberty stand in New York Harbor? 答案:Because it can't sit down.

  20). What did one invisible man say to the other invisible man? 答案:It's nice not to see you again.

  21). What wears a cap but has no head? 答案:A bottle.

  22). What rises in the morning and waves all day? 答案:A flag.

  23). What is an astronomer?(天文学家)? 答案:A night watchman with a college education.

  24). How can you tell clocks and watches are shy? 答案:Because they always have their hands in front of their faces.

  25). What is wind? 答案:Air in a hurry.

  26). What comes after the letter "A"? 答案:All the other letters.

  27). What starts with a T, ends with a T, and is full of T? 答案:Teapot.

  28). What word can you make shorter by adding to it?答案:Short.

  29). What person does every man take his hat off to? 答案:A barber.

  30). Why does the boy carry a ladder to the school?Because he wants to go to high school.

  31). What can you swallow that can also swallow you?Water.

  32). What's the difference between a hill and a pill?A hill is hard to get up and a pill is hard to get down.

  33). Why is it useless to send a letter to Washington?Because he's dead.

  34). A doctor and a lawyer loved the same girl. The lawyer went away for a week and gave the girl seven apples before he left. Why?Because an apple a day keeps the doctor away.

  35). What will you do if a man-eating tiger is running after you?Nothing. Because I'm a woman.

  36). What always travels on foot?A shoe.

  37). What room has no walls, no doors, no windows, and no floors? 答案:A mushroom.(蘑菇)

  38). What is smaller than an insect's mouth? 答案:Anything it eats.

  39). Which can move faster, heat or cold? 答案:Heat, because you can catch cold easily.

  40). What's the hardest thing about learning skating? 答案:The ice.

  41). What has cities with no houses, rivers without water and forests without trees? 答案:A map.

  42). What can be measured but has no length, width or thickness? 答案:

  43). The temperature.

  44). What makes the Tower of Pisa lean? 答案:It never eats.

  45). Why is writing called handwriting? 答案:If people wrote with their feet, we would have to call it footwriting.

  46). If there were only three girls in the world, what do you think they would do? 答案:Two of them would get together ans talk about the other one.

  47). How many great men have been born in London? 答案:None. Only babies.

  48). When can you have an empty pocket and still have something in it? 答案:When you have a hole in your pocket.

  49). The greater it is, the less it can be seen. What is it? 答案:Darkness.

  50). The more you take away, the bigger I become. What am I? 答案:A hole.

  51). Who may marry many a wife and stay single all of his life? 答案:A priest.(牧师)

  52). What large instrument do you carry in your ears? 答案:Drums, that is eardrums.(鼓膜)

  53). What's too much for one, just right for two, but nothing at all for three? 答案:A secret.

  54). What person tried to make you smile most of the time?答案:A photographer.

  55). What animal has a head like a cat, eyes like a cat, a tail like a cat, but isn't a cat? 答案:A kitten.(小猫)

  56). What surprising things happen every hours? 答案:Day breaks, but doesn't fall; night falls, but doesn't break.

  57). What can hear you without ears and can answer you without a mouth? 答案:An echo.(回声)

  58). What do you know about the kings of France? 答案:They are all dead.

  59). What question can you never answer 'yes" to" ?答案:Are you asleep?

  60). Why do some old people never use glasses? 答案:They must prefer bottles to glasses.

  61). Why is the person wearing two coats while painting the house? 答案:

  62). Because the instructions on the paint can say "Put on two coats for best results."

  63). What two words have thousands of letters in them? 答案:Post office.

  64). What do workers do in a clock factory? 答案:They make faces all day.

  65). When do you go as fast as a racing car? 答案:When you are in it.

  66). How many sides does a house have? 答案:Two - inside and outside.

  67). why are people tired on April Fool's Day? 为什么在四月一日愚人节人们都很累?答案:Because they have just had a long March因为他们刚度过了一个很长的三月(行军)march除了三月以外还有行军的意思。

  68). what letter is an animal?哪个字母是一个动物?答案:B(Bee)

  69). What letter stands for the ocean? key:C(sea) 哪个字母坐落在海边?答案:C(sea)

  70). what letter is a question? 哪个字母是一个问题?答案:Y(why)

  71). what letter is your eye? 哪个字母是你的眼睛?答案:I(eye)

  72). what letter is a vegetable? 哪个字母是一种蔬菜答案:P(pea)豌豆

  73). what stays hot even if put it in a fridge? 什么东西即使放到冰箱中也是热的?答案:pepper(胡椒粉)

  74). what fruit is never found singly? 什么水果永远都不会是单数?答案:pear(梨子)因为pear和pair(一双)读音相同。

  75). With which hand do you write? key:neither,i use a pen!你用哪只手写字呢?答案:都不用,我用笔

  76). what man cannot live in a house?什么人不能住在房子里?答案:snowman(雪人)

  77). What never asks questions but gets a lot of answers?什么东西永远不问问题但是却能得到很多答案?答案:dictionary (字典)

  78). What question can you never answer "Yes" to?什么问题你永远也不能回答"是"答案:Are you dead?(你死了吗?)Are you asleep?(你睡着了吗)

  79). You have it.You read it.There're some pictures in it?你拥有它,你可以阅读它,它有些图片在里面,它是什么?答案:book(书)

  80). A mouse has a large pocket. What is it?一种鼠有一个大袋子,它是什么?答案:a kangaroo(袋鼠)